Syyssiivo

Syksyinen aurinko saa paikat hohtamaan, pölyä… Siivousta olisi syytä tehdä niin sisällä, kuin ulkona, mutta sairasteleva pikkuruinen, kyläilevä kummipoika ja päässä vilistävät toteutuspakkoiset askartelupuuhat vievät voiton perusteellisesta syyssiivosta.

Olemme asuneet tässä talossa nyt kolme kuukautta ja olen päässyt sisustamisessa jo siihen vaiheeseen, että joistain tavaroista tekisi mieli luopua ja tuoda uutta tilalle. Alunperin lähdin sisustamaan aika rappioromanttista, vanhaa tyyliä josta olin haaveillut. Pidän niistä edelleenkin, mutta ehkä ehdin kyllästyä niihin jo mielikuvissani jonkin verran. Nyt kun sisustukseni on sitä, niin haluankin raivata, siistiä, yksinkertaistaa, selkeämpiä värejä ja muotoja. Tämä vimma on toisaalta helppo tyydyttää, tavaraa kiertoon ja jäljelle jääviin saa muutamalla spraypullollisella uutta ilmettä nopeasti. Näistä lisää kuvien muodossa kun alkaa tapahtumaan.

Blogin ulkoasukin joutuu tämän suursiivovimman kohteeksi. Tahdon simppelimmän, selkeämmän ja aah, mielellään mustavalkoisen ilmeen tälle ajatusteni temmellyskentälle. Muutos on jo alkanut, yksityiskohdat hion, kunhan saan rääpästyä univelat pois ja pikkumiehen taas kuosiin.

Hmm,toisaalta kodin siivoamisesta pääsisi kuin koira veräjästä, kun hommaisi viimeinkin ne sälekaihtimet. Sulkisi raa’an aamupäiväauringon ulkopuolelle ja nauttisi pölyttömyydestä. Ehkä sittenkin karsinnan lisäksi myös jotain lisää…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s