Tähditetyt

image image

image

image

Muutama päivä sitten ylensin ruosteiset maitotonkat tähtitonkiksi. Paperista leikkelin tähtisabluunan (yllättävän haastava tuo viisi sakarainen) ja suihkasin valkoista sprayta perään. Tonkkien tehtävä tällä hetkellä on tönöttää nurkassa, mutta jokin tarkoitus niillekin pitäisi saada. Maitoa noihin ei enää taida tohtia laittaa…

Eilen oltiin luovia lomalaisen ja isomman poikasen kanssa syysaskartelun merkeissä. Aineksina vesivärit ja vaahteranlehdet sai pojat pysymään yllättävän pitkän ajan pöydän ääressä. Varsinainen yllätys oli kuitenkin vasta tänäaamuna, kun herättiinkin ihan eri vuodenaikaan.

Tämä päivä vierähti touhutessa ensilumesta innostuiden lasten kanssa, enkeleitä, ukkoja ja lumisotaa! Välillä kuumaa kaakaota ja tumppujen kuivaamista sisätiloissa ja taas mentiin. Sotimisen lomassa sain kuitenkin aloitettua yhden isomman tekeleen, mutta siitä sitten, kun on jotain kuvattavaa.

Askartelu kuvassa näkyy navetasta pelastamani pirttipöydän kansi. Pöytä on muuten kauttaaltaan herkullisen turkoosi, mutta kannen maali on rapistunut lähes kokonaan pois. En ole vielä päättänyt jääkö se näin vai joutuuko käsittelyyn.

Blogin ilmekin alkaa muodostua, vimpaimia vielä säätelen aina kun aikaa ja aivoja siihen hommaan tuntuu riittävän!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s