Hampaat irvessä

Kyllä on nyt syynätty ja puunattu hampaat koloja myöden. Kyseessä oral b:n buzzador kampanja johon minut valittiin. Kokeiltavana oli kolme erilaista harjaspäätä kyseisen merkkiseen sähköhammasharjaan.

Aloitin testaamisen erikoisimmasta, triZoneksi nimetystä harjasta. Harja muistuttaa muodoltaan perinteistä hammasharjaa ja siinä on liikkuva pää. Harja herätti heti tuttuuden tunteen. Kolmekymmentä vuotta normiharjalla sutkutelleena on suuhunkin ehtinyt jo tuntomuisti tulla. Harja yllätti muutenkin positiivisesti, liikkuva pää pidempine karvoineen puhdisti tehokkaasti välit ja ikenetkin. Erinomainen kapistus!

Seuraavaksi kokeilin värjäymiä poistavaa 3D white-harjaa, jossa harjasten keskellä on kuminen kiillotuskuppi. Odotukset olisi voineet olla hurjat entisellä tupakoitsijalla ja nykyisellä kahviaddiktilla, mutta koitin suhtautua realistisesti ja tyytyä edes hieman puhtaampiin hampaisiin. En voi väittää huomanneeni hampaiden sävyssä mitään muutosta ja harja tuntui muutenkin kovin kovakouraiselta ja jotenkin jyskyttävältä pehmeän trizonen jälkeen. En itse ostaisi tämän viikon kokemuksen jälkeen. Ehkä jos värjäymät eivät ole vuosien saatossa tulleita, hampaisiin syöpyneitä, voi kumisesta kupista olla jotain hyötyäkin.

Floss Action oli kolmas harja jota testasin, entuudesta tuttu, josta ei mitään ihmeellistä sanottavaa ole. Perusharja jolla saa puhtaat hampaat.

Kuvamateriaali ei imartele, irvistyksiä irvistyksiä. Eikä ole ihan helpoimmasta päästä saada sävy- tai puhtauseroja näkyviin kuviin.

Mukava kokeilu, josta klytyi vieläpä uso suosikki harjakin. Huolehtikaa hampaista ja hymyilkää 🙂

20140309-205501.jpg

20140309-205603.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s